Arbejder...
FAQ

Vi har samlet de hyppigste spørgsmål i vores FAQ. Skulle løsningen på dit spørgsmål alligevel ikke findes her, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

 • Dokumenter

 • chevron_rightHvorfor vises dokumentet ikke, når jeg trykker på knappen ”WORD” eller ”PDF” for at downloade dokumentet?
  I bunden af din browser vil der normalt komme en ”bar”, der angiver, at du er ved at downloade en fil eller et dokument. Klik på filen i ”baren” for at åbne den.
 • Login

 • chevron_rightHvorfor kan jeg ikke logge ind?
  Kontroller at du har indtastet dit brugernavn og password korrekt. Du kan finde dit brugernavn i din velkomstmail. Har du glemt dit password, kan du resette det ved at klikke på ”Glemt password” i login-billedet.
 • chevron_rightHvorfor er der ingen "Forrige" knap?
  Hvis det spørgsmål du er ved at svare på, er det første i spørgerammen, kan du kun vælge at gemme eller gå videre til næste side.
 • chevron_rightHvorfor kommer jeg ikke tilbage til forrige side, når jeg trykker ”Forrige”?
  Når du går tilbage til forrige side i spørgerammen, gemmes de svar, du har indtastet. Du behøver ikke at have udfyldt alle spørgsmålene, men de udfyldte svar skal være valide. Se FAQ om valideringsfejl, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, når der opstår en valideringsfejl.  
 • chevron_rightHvorfor kommer jeg ikke videre til næste side, når jeg trykker ”Næste”?
  Når du går videre til næste side i spørgerammen, gemmes de svar, du har indtastet. Hvis du mangler at svare på et spørgsmål, eller et af de svar, du har indtastet, ikke er valide, f.eks. fordi du har indtastet for mange eller for få tegn, kan du ikke komme videre, før du har rettet fejlen. Se FAQ om valideringsfejl, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre, når der opstår en valideringsfejl.
 • Redigering

 • chevron_rightHvorfor er der nogle felter, jeg ikke kan få lov at redigere i?
  Der kan være nogle felter i spørgerammen, der vises for at hjælpe dig med at udfylde spørgerammen korrekt, som du ikke kan redigere i. Det kan f.eks. være felter, der beregner summen af flere indtastede beløb, eller felter som er generet ud fra besvarelser du tidligere har indtastet, og vises for at skabe et overblik.
 • Validering

 • chevron_rightHvad skal jeg gøre, når der opstår en valideringsfejl?
  I nogle tilfælde, er det nødvendigt, at et felt udfyldes på en bestemt måde, for at det endelige dokument bliver korrekt. Det kan f.eks. være, at der er en begrænsning på, hvor stort et beløb du må indtaste i det pågældende felt, eller at der skal indtastes et bestemt antal tegn. Er feltet ikke udfyldt korrekt opstår der en fejl. Det felt, som er udfyldt forkert, vil være markeret med rødt og der vil være en kort tekst, som beskriver fejlen. Når du har rettet fejlen, kan du trykke på ”Forrige” eller ”Næste” for at fortsætte med at udfylde spørgerammen.
 • chevron_rightHvorfor vises fejlmeldingen "Uventet fejl er opstået"?
  Denne fejl kan opstå, hvis siden har mistet forbindelsen til serveren. Prøv at gå til næste eller forrige side i spørgerammen og gå derefter tilbage for at se, om fejlen stadig opstår. Vent evt. i 10 minutter og forsøg herefter at loade siden igen.